NSB-app for Windows Phone avvikles

Windows på mobil har etter hvert få brukere og etter lang tids vurderinger har NSB bestemt å avvikle Windows-app for mobil. På grunn av en oppstått sikkerhetsutfordring har vi blitt nødt til å fremskynde avviklingen. Dette innebærer at NSB sin Windows-app ikke lenger vil tilby salg av billetter fra 9. juni. Fra og med 21. juni 2017 vil resten av appen, som rutesøk, slutte å fungere. Vi beklager ulempene dette medfører for deg som benytter denne tjenesten i  dag.

For deg som har periodebillett på din Windows-mobil

Din periodebillett vil være aktiv frem til 21. juni 2017. Etter dette vil den ikke lenger kunne hente dagens bilde eller QR-kode. Dersom du har en aktiv billett som er gyldig utover 21. juni, ber vi deg ta kontakt med vårt kundesenter eller stasjon for refusjon eller overføring av billett til reisekort, papir eller annen telefon.

Hvordan kjøpe periodebillett i fremtiden

App -  Android og iPhone: har du tilgang til dette eller har planer om å bytte telefon så kan du kjøpe alle billettene våre på vår app for Android og iPhone.

Reisekort - Dersom du har et reisekort kan du kjøpe periodebillett på nsb.no, automat, kundetelefon og betjente stasjoner med reisekort.

Papirbillett - Om du ikke har reisekort kan du kjøpe periodebillett på papir på automat, kundetelefon og betjent stasjon. Periodebillett på papir er ikke tilgjengelig innenfor Ruters område.