Interrail? Kjøp interrailbillett hos oss!

Med Interrail kan du reise i Europa med tog. Prisen avhenger av hvor lenge eller hvor mange dager du vil reise - og din alder. Interrail passet gjelder for ungdom, barn, voksne og seniorer.

Interrail for ungdom gjelder fra 12 år til inntil fylte 26 år. Interrail for voksne gjelder fra fylte 26 år. For seniorer over 60 år gis en lavere pris.

Familietilbud: Inntil 2 barn under 12 år pr voksen reiser gratis på Interrail.

  • Billetten kjøper du på en betjent stasjon eller på vårt kundesenter på 815 00 888
  • Ha passet ditt klart når du skal kjøpe billetten.

Interrail

Interrail Global Pass

Billetten gjelder i hele Europa og du kan velge om du vil betale for et begrenset antall reisedager, eller om du vil ha et ubegrenset antall reisedager innenfor en gitt periode. 5 ulike varianter tilbys.

Hvis du kjøper en av Flexi-variantene, kan du selv velge hvilke dager du vil reise innenfor den totale gyldighetstiden.

Billetten gjelder ikke for reise i bostedslandet, men for Interrail kjøpt i 2016 gjelder billetten for en utreise og en returreise i bostedslandet. Reisen må foretas innenfor billettens totale gyldighetstid, og gjøres i løpet av en dag.

For reisende fra Nord-Norge aksepteres det at det brukes 2 reisedager hver vei når dette er nødvendig.

Interrail for enkelt-land/ Interrail OneCountry Pass

Du kan kjøpe Interrail for ett enkelt land. Her kan du velge fritt blant nesten alle land i Europa. Du kan ikke kjøpe Interrail for Norge hvis du er fast bosatt her. Det er 5 prisnivåer på dette tilbudet. Du finner prisen for ditt ferieland i prislisten som ligger lengre ned.

Interrail One Country Pass er kjekt å kombinere med en billig flybillett – da kommer du raskt til reisemålet og kan bruke tiden på å utforske ditt utvalgte ferieland.

Priser for Interrail 2016 (pdf)

Plassbilletter og tilleggsavgifter

En del tog har obligatorisk eller frivillig plassreservering. Det må påregnes en del utgifter til sitte- og  evnetuelt soveplasser på Interrail-turen. Her kan du finne mer ut om hva det koster i ulike land og togtyper.

 

Interrail 2015

 

Mer informasjon om Interrail finner du på interrail.eu

 

Rail Planner App

Det er blitt utviklet en app som du kan benytte før og under Interrail reisen i Europa. Du kan laste den ned fra App Store og Google Play

Nå er det forresten mulig å reise på Interrail-tur med forhåndsbestilte hoteller i Spania, Italia og Frankrike. Klikk her for mer informasjon. Klikk her for mer informasjon.

I 2012 feiret InterRail 40-års jubileum