Alt du trenger å vite om Interrail

Med Interrail-billett kan du reise rundt i hele Europa med tog. Prisen avhenger av hvor lenge du er borte og alderen din. Billetten gjelder for ungdom, voksne, familier og seniorer.

Vinterrail: Kampanjepriser på Interrail Global Pass fra 1. oktober

I perioden 1. oktober til 31. desember kan du kjøpe Interrail Global Pass med 15% rabatt. Hvorfor ikke reise på Interrail i vinter eller til våren? Det er også kampanjepris på en del Interrail One Country Pass, men ikke alle.

Det er mulig å kjøpe billett hele 11 måneder før du skal reise så du kan også sikre deg sommerens Interrail-ferie til en lavere pris. Vær oppmerksom på at Interrail med rabatt ikke kan endres eller refunderes.

Ring 815 00 888 for å bestille.

Med Interrail billett kan du velge mellom å reise i hele Europa eller kun ett enkelt land. Billetter kan du bestille på telefon via NSBs Kundesenter på 815 00 888 og betjente NSB-stasjoner. Det er en bookingavgift på NOK 195,- pr. Interrail-billett ved kjøp i Norge. Ønsker du å bestille på en ekstern nettside kan interrail.eu være et alternativ for deg. Husk å ha passnummer tilgjengelig.

  • Interrail for ungdom - fra 12 år til inntil fylte 28 år.
  • Interrail for voksne - fra fylte 28 år.
  • Interrail for seniorer - over 60 år, til en rabattert pris.
  • Familietilbud - inntil 2 barn under 12 år pr voksen reiser gratis

Interrail Global Pass

Billetten gjelder i hele Europa, og du kan velge om du vil betale for et begrenset eller ubegrenset antall reisedager innenfor en gitt periode. Du kan velge mellom 7 ulike varianter.

Hvis du kjøper en av Flexi-variantene, kan du selv velge hvilke dager du vil reise innenfor den totale gyldighetstiden.

Interrail-billetten gjelder ikke for reise i bostedslandet, men den kan benyttes for én utreise og én returreise i bostedslandet. Reisene må foretas innenfor billettens totale gyldighetstid, og gjøres i løpet av én dag.

For reisende fra Nord-Norge aksepteres det at det brukes 2 reisedager hver vei når dette er nødvendig.

Interrail for enkelt-land/ Interrail OneCountry Pass

Du kan kjøpe Interrail for ett enkelt land. Her kan du velge fritt blant nesten alle land i Europa. Du kan ikke kjøpe Interrail for Norge hvis du er fast bosatt her. Det er 5 prisnivåer på dette tilbudet. Du finner prisen for ditt ferieland i prislisten som ligger lengre ned.

Interrail One Country Pass er kjekt å kombinere med en billig flybillett – da kommer du raskt til reisemålet og kan bruke tiden på å utforske ditt utvalgte ferieland.

Priser for Interrail 2017 (pdf)

Plassbilletter og tilleggsavgifter

Det er en bookingavgift på NOK 195,- pr. Interrail-billett ved kjøp i Norge. 

Endel tog har obligatorisk eller frivillig plassreservering. Du bør ta høyde for ekstra kostnader til sitte- og eventuelt soveplasser på Interrailturen

Vær oppmerksom på at det er obligatorisk plassreservering på ICE-toget København – Hamburg i perioden 12. juni til 4. september, og Oslo – Stockholm (hele året). På toget Oslo – Gøteborg kan du sikre deg en komfortabel sitteplass ved å bestille plass i NSB Komfort til kroner 90. (Uten tillegg hvis du har Interrail 1. klasse).

Her kan du finne mer ut om hva det koster i ulike land og togtyper.

Last ned RailPlanner Appen

Med RailPlanner Appen kan du planlegge reiseruten og finne detaljert informasjon om togene du kan ta. Den fungerer også off-line når du er underveis.

Skal du reise i Italia, kan du også reservere plasser via appen og laste dem ned på mobilen. Dette fungerer bare når du er tilkoblet internett.

Last ned appen på iPhone og Android.