Alt du trenger å vite om Interrail

Med Interrail billett kan du reise rundt i hele Europa med tog. Prisen avhenger av hvor lenge du er borte og alderen din. Billetten gjelder for ungdom, voksne, familier og seniorer.

Med Interrail billett kan du velge mellom å reise i hele Europa eller kun ett enkelt land. Billetter kan bestilles på telefon via NSBs Kundesenter, på betjente stasjoner og interrail.eu. Husk å ha passnummer tilgjengelig. 

Interrail Global Pass

Billetten gjelder i hele Europa, og du kan velge om du vil betale for et begrenset eller ubegrenset antall reisedager innenfor en gitt periode. Du kan velge mellom 7 ulike varianter.

Hvis du kjøper en av Flexi-variantene, kan du selv velge hvilke dager du vil reise innenfor den totale gyldighetstiden.

Billetten gjelder ikke for reise i bostedslandet, men for Interrail kjøpt i 2016 gjelder billetten for en utreise og en returreise i bostedslandet. Reisen må foretas innenfor billettens totale gyldighetstid, og gjøres i løpet av en dag.

For reisende fra Nord-Norge aksepteres det at det brukes 2 reisedager hver vei når dette er nødvendig.

Kampanjepris på Interrail Global Pass fra 1.februar

I perioden 1. februar til 31. mars kan du kjøpe Interrail Globalpass med 15% rabatt. Det er mulig å kjøpe billett hele 11 måneder før du skal reise så du kan sikre deg sommerens Interrail-ferie til en lavere pris.

Det er også kampanjepris på en del Interrail One Country Pass, men ikke alle.

Vær oppmerksom på at Interrail med rabatt ikke kan endres eller refunderes.

Kampanjepriser Interrail Global Pass

Kampanjepriser Interrail One Country Pass

Interrail for enkelt-land/ Interrail OneCountry Pass

Du kan kjøpe Interrail for ett enkelt land. Her kan du velge fritt blant nesten alle land i Europa. Du kan ikke kjøpe Interrail for Norge hvis du er fast bosatt her. Det er 5 prisnivåer på dette tilbudet. Du finner prisen for ditt ferieland i prislisten som ligger lengre ned.

Interrail One Country Pass er kjekt å kombinere med en billig flybillett – da kommer du raskt til reisemålet og kan bruke tiden på å utforske ditt utvalgte ferieland.

Priser for Interrail 2017 (pdf)

Plassbilletter og tilleggsavgifter

Endel tog har obligatorisk eller frivillig plassreservering. Du bør ta høyde for ekstra kostnader til sitte- og eventuelt soveplasser på Interrailturen

Vær oppmerksom på at det er obligatorisk plassreservering på ICE-toget København – Hamburg i perioden 12. juni til 4. september, og Oslo – Stockholm (hele året). På toget Oslo – Gøteborg kan du sikre deg en komfortabel sitteplass ved å bestille plass i NSB Komfort til kroner 90. (Uten tillegg hvis du har Interrail 1. klasse).

Her kan du finne mer ut om hva det koster i ulike land og togtyper.

Last ned RailPlanner Appen

Med RailPlanner Appen kan du planlegge reiseruten og finne detaljert informasjon om togene du kan ta. Den fungerer også off-line når du er underveis.

Skal du reise i Italia, kan du også reservere plasser via appen og laste dem ned på mobilen. Dette fungerer bare når du er tilkoblet internett.

Last ned appen på iPhone og Android.