NSB Underholdning

Bredt utvalg av dagens aviser og to nye lydbøker hver måned

I underholdningsappen finner du et bredt utvalg av dagens aviser og to nye lydbøker hver måned som du kan laste ned dersom du har kjøpt billett i NSB-appen eller via profilen din på nsb.no. Om du har kjøpt enkeltbillett eller periodebillett spiller ingen rolle. Lydbøkene varierer mellom krim og skjønnlitteratur av nyere dato, eller klassikere av norske forfattere.

I tillegg finner du podkaster, kart og reiseguider som du kan laste ned selv om du ikke har gyldig billett. Husk å laste ned innhold før du tar toget, da nettdekningen om bord dessverre ikke alltid er god nok.

Last ned til iOS    Last ned til Android

Her er aprilnyhetene i NSB Underholdning:

Carl-Johan Vallgren «Svin»

Ett siste ran, men alt går fryktelig galt. Carl-Johan Vallgren fører oss igjen inn i Stockholms underverden. VG rullet terningkast 5 for den andre krimromanen om Danny Katz, som er en frittstående fortsettelse av den kritikerroste "Skyggegutten" (2014).

Jonas Hassen Khemiri «Alt jeg ikke husker»

"Alt jeg ikke husker" er en uforglemmelig kjærlighetsfortelling om vår tid, og prisen vi mennesker betaler for å leve sammen. En av svensk litteraturs mest anerkjente forfattere leverer her en ukonvensjonell roman som tar pulsen på samtiden.

Månedens barnebok - Egoland av Lars Joacim Grimstad

Fornøyelig, smart og underholdende politisk satire for barn i alle aldre.

Kos deg med nye magasiner

Nå ligger nyeste utgave av disse magasinene tilgjengelig i underholdningsappen, som du kan kose deg med om bord eller i sofaen:  

  • Mat fra Norge - et magasin om lokalprodusert mat og drikke
  • Hyttemagasinet - et magasin fylt av inspirerende og nyttig hyttestoff
  • Aftenposten Innsikt - et aktualitetsmagasin med bakgrunn, analyser og meninger (tilgjengelig 2. februar)

Last ned aviser

Du kan også laste ned ferske aviser i underholdningsappen. Velg mellom Dagbladet, Aftenposten, Dagsavisen, Finansavisen, Vårt Land, Morgenbladet og eAviser fra de største byene – Adresseavisen, Fædrelandsvennen, Stavanger Aftenblad, Rogalands Avis og Bergens Tidende. I tillegg finnes det en rekke magasiner for liten og stor.

Slik kommer du i gang

  • Kjøp billett i NSB-appen eller registrer din profil og kjøp billett på nsb.no
  • Last ned NSB Underholdning fra App Store eller Google Play
  • Åpne underholdningsappen og bruk samme e-postadresse og passord som når du registrerte din profil på nsb.no eller i NSB-appen