NSB Underholdningsapp

Om du er pendler eller på ferietur - god underholdning gjør togturen kortere, morsommere og mer spennende.

I underholdningsappen finner du et bredt utvalg av dagens aviser og to nye lydbøker hver måned som du kan laste ned dersom du har kjøpt billett i NSB appen eller via din registrerte profil på nsb.no. Om du har kjøpt enkeltbillett eller periodebillett spiller ingen rolle. Lydbøkene varierer mellom krim og skjønnlitteratur av nyere dato, eller klassikere av norske forfattere.

I tillegg finner du podkaster, kart og reiseguider som du kan laste ned selv om du ikke har gyldig billett. Husk å laste ned innhold før du tar toget, da nettdekningen om bord dessverre ikke alltid er god nok.

Last ned til iOS    Last ned til Android

Her er mars-nyhetene i NSB Underholdning:

Gunnar Staalesen - Der hvor roser aldri dør

Hva er sammenhengen mellom et brutalt ran på Bryggen i Bergen og en 25 år eldre forsvinningssak? På veien mot den originale og overraskende oppklaringen er det få dødpunkter. En herlig Varg Veum-krim fra Gunnar Staalesen, suverent lest av Lasse Lindtner.

Månedens bonusbok:

Kunsten å si nei – med god samvittighet

Jesper Juul har skrevet en bok om kunsten å si nei – uten dårlig samvittighet – til sine barn og tenåringer og sin partner. Å si nei kan være det kjærligste du gjør, og er en forutsetning for gleden ved å si ja. Lytt og lær.

Last ned aviser

Du kan også laste ned ferske aviser i underholdningsappen. Velg mellom Dagbladet, Aftenposten, Dagsavisen, Finansavisen, Vårt Land, Morgenbladet og eAviser fra de største byene - Adresseavisen, Fædrelandsvennen, Stavanger Aftenblad, Rogalands Avis og Bergens Tidende. I tillegg finnes det en rekke magasiner for liten og stor.

Slik kommer du i gang

  • Kjøp billett i NSBs billettapp eller registrer din profil her og kjøp billett på nsb.no
  • Last ned NSBs underholdningsapp fra App Store eller Google Play
  • Åpne underholdningsappen og bruk samme e-postadresse og passord som når du registrerte din profil på nsb.no eller i billettappen.