NSB Underholdningsapp

Om du er pendler eller på ferietur - god underholdning gjør togturen kortere, morsommere og mer spennende.

I underholdningsappen finner du et bredt utvalg av dagens aviser og to nye lydbøker hver måned som du kan laste ned dersom du har kjøpt billett i NSB appen eller via din registrerte profil på nsb.no. Om du har kjøpt enkeltbillett eller periodebillett spiller ingen rolle. Lydbøkene varierer mellom krim og skjønnlitteratur av nyere dato, eller klassikere av norske forfattere.

I tillegg finner du podkaster, kart og reiseguider som du kan laste ned selv om du ikke har gyldig billett. Husk å laste ned innhold før du tar toget, da nettdekningen om bord dessverre ikke alltid er god nok.

Last ned til iOS    Last ned til Android

Her er oktober-nyhetene i NSB Underholdning:

Linn Ullmann – De urolige

En leken, utforskende og sjangeroverskridende roman om et barn som ikke kan vente med å bli voksen, og foreldre som helst vil være barn, om minner og glemsel og de mange historiene som utgjør et liv. Belønnet med haugevis av "terningkast seks", samt P2-lytternes romanpris i 2015.

Månedens bonusbok:

Åsne Seierstad – To søstre

Brageprisvinnende bok som går løs på et av de viktigste og mest kompliserte spørsmål i vår tid. Hvorfor radikaliseres muslimsk ungdom oppvokst i Vesten? Dette er historien om to søstre fra Bærum som reiser til Syria, et land i krig, og om en familie som splintres. Dette er også en fortelling om oss, i Norge i dag.

Høstkos med nye magasiner 

Nå ligger nyeste utgave av disse magasinene og venter på deg i underholdningsappen, som du kan kose deg med om bord eller i sofaen:  

Mat fra Norge - et magasin om lokalprodusert mat og drikke.

Hyttemagasinet - et magasin fylt av inspirerende og nyttig hyttestoff.

Aftenposten Innsikt - et aktualitetsmagasin med bakgrunn, analyser og meninger. 

Last ned aviser

Du kan også laste ned ferske aviser i underholdningsappen. Velg mellom Dagbladet, Aftenposten, Dagsavisen, Finansavisen, Vårt Land, Morgenbladet og eAviser fra de største byene - Adresseavisen, Fædrelandsvennen, Stavanger Aftenblad, Rogalands Avis og Bergens Tidende. I tillegg finnes det en rekke magasiner for liten og stor.

Slik kommer du i gang

  • Kjøp billett i NSBs billettapp eller registrer din profil her og kjøp billett på nsb.no
  • Last ned NSBs underholdningsapp fra App Store eller Google Play
  • Åpne underholdningsappen og bruk samme e-postadresse og passord som når du registrerte din profil på nsb.no eller i billettappen.