NSB Underholdning

Bredt utvalg av dagens aviser og to nye lydbøker hver måned

I underholdningsappen finner du et bredt utvalg av dagens aviser og to nye lydbøker hver måned som du kan laste ned dersom du har kjøpt billett i NSB-appen eller via profilen din på nsb.no. Om du har kjøpt enkeltbillett eller periodebillett spiller ingen rolle. Lydbøkene varierer mellom krim og skjønnlitteratur av nyere dato, eller klassikere av norske forfattere.

I tillegg finner du podkaster, kart og reiseguider som du kan laste ned selv om du ikke har gyldig billett. Husk å laste ned innhold før du tar toget, da nettdekningen om bord dessverre ikke alltid er god nok.

Last ned til iOS    Last ned til Android

Her er novembernyhetene i NSB Underholdning:

Månedens bok - «Berge» av Jan Kjærstad

«Nominert til Bokhandlerprisen i 2017, og hyllet som en av Kjærstads beste og modigste romaner noensinne. En annerledes krim om en nasjonal tragedie. Nei, den handler ikke om 22. juli, men kunne ikke vært skrevet uten. "Umiddelbart spennende og intellektuelt utfordrende"  sa VG, og ga en sekser på terningen.»

Månedens bonusbok - «Dette livet eller det neste» av Demian Vitanza

«En høyaktuell historie og "Den desidert beste bokaanmelderenhar lest om syriafarere" i følge Dagbladet, som ga romanen en sekser. Her møter du norskpakistanske Tariq som forteller om oppvekst og radikalisering, og tiden som fremmedkriger i Syria. Romanen er basertsamtaler mellom forfatteren og en hjemvendt syriafarer som soner sin dom i et norsk fengsel

Podkast: Historier fra toget

Lurer du på hvem dine medpassasjerer er, hvorfor de er der, og hvor de er på vei? I denne podkastserien, av journalist Pia Pedersen, får du servert korte innblikk i andres liv. Ta del i noen helt ordinære, og samtidig fantastiske, historier som menneskene rundt deg bærer på. 

Kos deg med nye magasiner

Nå ligger nyeste utgave av disse magasinene tilgjengelig i underholdningsappen, som du kan kose deg med om bord eller i sofaen:  

  • Mat fra Norge - et magasin om lokalprodusert mat og drikke
  • Hyttemagasinet - et magasin fylt av inspirerende og nyttig hyttestoff
  • Aftenposten Innsikt - et aktualitetsmagasin med bakgrunn, analyser og meninger

Last ned aviser

Du kan også laste ned ferske aviser i underholdningsappen. Velg mellom Dagbladet, Aftenposten, Dagsavisen, Finansavisen, Vårt Land, Morgenbladet og eAviser fra de største byene – Adresseavisen, Fædrelandsvennen, Stavanger Aftenblad, Rogalands Avis og Bergens Tidende. I tillegg finnes det en rekke magasiner for liten og stor.

Slik kommer du i gang

  • Kjøp billett i NSB-appen eller registrer din profil og kjøp billett på nsb.no
  • Last ned NSB Underholdning fra App Store eller Google Play
  • Åpne underholdningsappen og bruk samme e-postadresse og passord som når du registrerte din profil på nsb.no eller i NSB-appen