NSB Underholdningsapp

Om du er pendler eller på ferietur - god underholdning gjør togturen kortere, morsommere og mer spennende.

I underholdningsappen finner du et bredt utvalg av dagens aviser og to nye lydbøker hver måned som du kan laste ned dersom du har kjøpt billett i NSB appen eller via din registrerte profil på nsb.no. Om du har kjøpt enkeltbillett eller periodebillett spiller ingen rolle. Lydbøkene varierer mellom krim og skjønnlitteratur av nyere dato, eller klassikere av norske forfattere.

I tillegg finner du podkaster, kart og reiseguider som du kan laste ned selv om du ikke har gyldig billett. Husk å laste ned innhold før du tar toget, da nettdekningen om bord dessverre ikke alltid er god nok.

Last ned til iOS    Last ned til Android

Her er august-nyhetene i NSB Underholdning:

Agnes Ravatn - Fugletribunalet

Dystre hemmeligheter, skyld og soning, flukt og feighet - og kjærlighet. Agnes Ravatns suksessroman, som ble belønnet med den høythengende P2-lytternes romanpris, er nettopp nominert til Best Scandinavian Crime Novel of the Year i England. Kammerdrama, psykologisk thriller eller nordic noir? Hør og bedøm selv!

Månedens bonusbok:

Bjørn Olav Nordahl – Skyggeland

"Alle drives de av det samme: Frykt og grådighet", skriver gravejournalisten Bjørn Olav Nordahl i denne skremmende troverdige finansthrilleren. Her blir det garantert vanskelig å trykke på pauseknappen.

Sommerens barnebok:

Maja Lunde - Sceneskrekk. Verdens kuleste gjeng 1.

En morsom lydbokserie for barn i alederen 8-12 år. Den ustoppelige Helena. Den pene, men veldig dumme Ivan. Erkenerden Alfred, Ivan og meg. Vi er så kule at ingen har oppdaget det ennå! Men det er bare et spørsmål om tid. Det er i hvert fall det Helena sier.

Denne gjengen har fått sin egen serie og her er første lydbok!

Last ned aviser

Du kan også laste ned ferske aviser i underholdningsappen. Velg mellom Dagbladet, Aftenposten, Dagsavisen, Finansavisen, Vårt Land, Morgenbladet og eAviser fra de største byene - Adresseavisen, Fædrelandsvennen, Stavanger Aftenblad, Rogalands Avis og Bergens Tidende. I tillegg finnes det en rekke magasiner for liten og stor.

Slik kommer du i gang

  • Kjøp billett i NSBs billettapp eller registrer din profil her og kjøp billett på nsb.no
  • Last ned NSBs underholdningsapp fra App Store eller Google Play
  • Åpne underholdningsappen og bruk samme e-postadresse og passord som når du registrerte din profil på nsb.no eller i billettappen.