Unn deg litt ekstra komfort på toget

NSB Komfort er en egen avdeling på toget hvor alt er lagt til rette for en behagelig togreise, enten du er på en arbeidsreise eller på ferie.

Jobbe på toget

Med NSB Komfort er det enkelt å jobbe om bord. Det er strømuttak på alle plassene, behagelige seter og egen bordplate.

I tillegg gir vi deg dagens aviser, kaffe og te. Det er gratis internett på alle regiontog, men vi gjør oppmerksom på at det på deler av noen strekninger vil være ustabil dekning.

Priser

NSB Komfort selges som et tillegg til vanlige billetter og koster 100 kr per person uansett hvor langt du reiser.

Periodebillett/månedskort


Pendler du daglig med toget og ønsker høy komfort på reisen? Da kan du kombinere 30-dagersbilletten med NSB Komfort for 1 600 kr ekstra i måneden. Mange av våre kunder velger denne løsningen for å kunne jobbe effektivt på toget og inkludere togreisen i arbeidstiden. 

Det er ikke mulig å kombinere Ruter 30-dagersbillett med NSB Komfort.

Komfortavdelingen merkes med setenummer

Setenummereringen av Komfortavdelingen gjør det lettere for deg som kunde å finne din plass. Har du periodebillett med NSB Komfort, kan du ved fornyelse eller kjøp reservere plass på ditt favorittog, dersom du ønsker det.

Du reserverer enkelt ved å ringe kundesenteret eller sende en e-post til periodebillett@entur.org. Fortell hvilke dager og avganger du ønsker å reservere plass på. Det er også mulig å reservere en bestemt plass. Du vil få tilsendt en bekreftelse på e-post. Reservering behandles innenfor normal arbeidstid.

NSB Komfort er tilgjengelig på NSB Regiontog på strekningene

  • Oslo - Halden - Gøteborg
  • Skien - Oslo - Lillehammer
  • Oslo - Trondheim
  • Oslo - Kristiansand - Stavanger
  • Oslo - Bergen
  • Trondheim - Bodø