Togreise til Sverige og Europa

Vi kjører tog til Göteborg og Östersund i Sverige. Her får du informasjon om togbilletter til Stockholm, samt reiseplanleggere i Europa.

Billetter til Gøteborg, Åre og Östersund kan du bestille her på nsb.no. Ønsker du å reise til Stockholm, København eller andre reisemål i Europa kan vi hjelpe deg med informasjon og bestilling av billett.

Bestill togbillett

Vi hjelper deg gjerne med billettbestilling og ruteopplysning til tog utenfor Norge. For billettbestilling og ruteinformasjon kan du kontakte oss på:

NSB Utland: telefon 61 05 19 10 - tastevalg 3
Mandag - fredag: 08.30-16.00, lørdag - søndag: Stengt

Når du bestiller på telefon sender vi billettene til deg i posten. Husk å beregne tiden postgangen tar, slik at du har billettene i god tid før reisen din! Reiser du i Sverige kan du også få billetten din som en pdf-fil på e-post eller som SMS til din mobiltelefon.

Betjente billettsalg: togbilletter i Skandinavia og billetter til interrail. På Oslo S kan du også kjøpe billetter til Hamburg/Berlin. 

Når du kjøper billett på de betjente stasjonene våre, Oslo S, Oslo Lufthavn, Stavanger, Bergen eller Trondheim, får du billetten utlevert der og da.

Rutetider

Informasjon om Interrail finner du her

Reiseplanlegger

Her har vi samlet noen aktuelle linker for deg som vil utforske togtilbud i Europa.

SJ - togbilletter Oslo - Stockholm og i Sverige
Tog, buss og båt i Sverige
Deutsche Bahn - togbilletter i Tyskland og Europa
DSB - togbilletter i Danmark

Rail Planner App

Det er blitt utviklet en app som du kan benytte før og under Interrail reisen i Europa. Du kan laste den ned fra App Store og Google Play .