• Hemsedal

  NSB og Nettbuss tilbyr nå strekningene Oslo-Hemsedal og Bergen-Hemsedal. Reisen fra Oslo tar 3 timer og 45 minutter. Fra Bergen tar turen ca. én time mer. Alle togavganger fra Oslo og Bergen på fredager, og fire avganger på torsdager, har nå en korresponderende shuttlebuss på Gol stasjon. Det går også shuttlebusser til og fra Hemsedal Alpin Lodge på søndager som korresponderer med togene fra Gol stasjon. Unntaket er nattogene. Shuttlebussen har følgende stoppesteder: Gol stasjon, Gol Skysstasjon, Robru, Moen Bru, Ulsåk, Trøim, Alpin Lodge og Tuv. 

  Les mer om Hemsedal

  Se togtider og priser
 • Åre

  Norges heteste vintersportssted ligger i Sverige! Skistar Åre kan skilte med 100 preparerte nedfarter, 42 heiser, egne snowboard-land, halfpipes og enorme off-piste områder.

  Les mer om Åre

  Se togtider og priser
 • Ål Skisenter

  Ål Skisenter ligger i Votndalen, 7 km fra Ål sentrum. Her finner du flott barne- og familie område, jibbepark, løyper i alle vanskelighetsgrader, kafeteria, skiutleie og skiskole.

  Les mer om Ål Skisenter

  Se togtider og priser
 • Ålen Skisenter

  Ålen Skisenter er et flott anlegg med stor variasjon. Nedfartene starter på høyfjellet og går ned gjennom skogen, og ender opp nær sentrum i fjellbygda.

  Les mer om Ålen Skisenter

  Se togtider og priser
 • Myrkdalen Fjellandsby

  Snørike Myrkdalen tilbyr skimuligheter for alle! Det er mange daglige avganger til Voss fra både Oslo og Bergen. Skipakke med tog og heiskort inkludert? Les her om tilbudet.

  Les mer om Myrkdalen Fjellandsby

  Se togtider og priser
 • Voss Resort

  Vestlandets største skisenter med løyper og terreng som passer alle nivå. Det er mange daglige avganger til Voss fra både Oslo og Bergen. Skipakke med tog og heiskort inkludert? Les her om tilbudet.

  Les mer om Voss Resort

  Se togtider og priser
 • Varingskollen Alpinsenter

  På populære Varingskollen Alpinsenter er det totalt fem nedfarter. Togturen med Gjøvikbanen tar kun 37 minutter fra Oslo S, og da er er du så og si rett i bakken!

  Les mer om Varingskollen Alpinsenter

  Se togtider og priser
 • Røros

  Ønsker du snøgaranti, ta turen til Røros! Her kan du boltre deg i mer enn 120 km langrennsløyper i et vakkert og vennlig skiterreng.

  Les mer om Røros

  Se togtider og priser
 • Oppdal Skisenter

  Oppdal er fjellbygda i Midt-Norge, også kjent for å være Norges største alpine skiområde.

  Les mer om Oppdal Skisenter

  Se togtider og priser
 • Nesbyen Alpinsenter

  Nesbyen Alpinsenter og de tilhørende langrennsløypene ligger fantastisk til på 750-1100 meters høyde.Toget gir deg en behagelig og flott start på oppholdet.

  Les mer om Nesbyen Alpinsenter

  Se togtider og priser
 • Mo i Rana

  Skillevollen Skisenter ligger i utkanten av Mo i Rana. Ski-senteret byr på et aktivt alpin- og snowboardmiljø for store og små. Fra togstasjonen går det jevnlig busser til skisenteret.

  Les mer om Mo i Rana

  Se togtider og priser
 • Kongsberg Skisenter

  Ta toget til Kongsberg Skisenter! Senteret har 10 km med preparerte nedfarter og en høydeforskjell på 330 meter.

  Les mer om Kongsberg Skisenter

  Se togtider og priser
 • Gol Skipark

  I solsiden av Hallingdal, like utenfor Gol sentrum, finner du Gol Skipark. Gol ligger 19 mil fra Oslo og 30 mil fra Bergen, og du kommer deg enkelt til Gol med Bergensbanen

  Les mer om Gol Skipark

  Se togtider og priser
 • Geilo Skisenter

  Geilo er et klassisk vintersportssted og et av Norges mest populære norske vinterdestinasjoner. Geilo er sentralt plassert langs Bergensbanen midt mellom Oslo og Bergen. Skipakke med tog og heiskort inkludert? Les her om tilbudet.

  Les mer om Geilo Skisenter

  Se togtider og priser
 • Finse Skikite

  På Finse har du mulighet til å teste ut naturkreftene ved å ta et kurs i kiting. Traseen til Norges høystliggende togstasjon (1222 m.o.h.) byr på fantastisk natur, og gjør selve togturen til en opplevelse i seg selv.

  Les mer om Finse Skikite

  Se togtider og priser
 • Dombås Skisenter

  Øverst i Gudbrandsdalen ligger Dombås Skisenter. Dette er et familievennlig alpinsenter som byr på et variert løypenett med varierte vanskelighetsgrader.

  Les mer om Dombås Skisenter

  Se togtider og priser
 • Grong Skisenter

  Grong Skisenter er Nord-Trøndelags største alpinanlegg. Skisenteret har totalt 15 nedfarter med forskjellig vanskelighetsgrad.

  Les mer om Grong Skisenter

  Se togtider og priser
 • Hafjell Skisenter

  Hafjell Alpinsenter ligger ved inngangen til Gudbrandsdalen, 15 kilometer nord for Lillehammer langs Dovrebanen. Hafjell Alpinsenter er landets 3. største alpinanlegg

  Les mer om Hafjell Skisenter

  Se togtider og priser
 • Bjorli Skisenter

  Bjorli er kjent for store snømengder fra tidlig høst til påske, og er et eldorado for alle skielskere. Skisenteret ligger ca 1 km fra Bjorli stasjon på Raumabanen

  Les mer om Bjorli Skisenter

  Se togtider og priser