Publisert:

Ta toget til Skandinavias største beach party

Skandinavias største strandfest Palmesus er utsolgt og det er ventet mange reisende til Kristiansand. For å gi de reisende den ultimate starten på Palmesus-helga kjører NSB, i samarbeid med Palmesus, egen Palmesus-vogn.

Palmesus FOTO: Palmesus. Det er ventet flere reisende til den populære strandfestivalen og NSB vil gjøre hva vi kan for at reisende skal få en så miljøvennlig og behagelig tur som mulig.

For de, som får sikret seg plass, blir det en ekstra staselig tur med flere hyggelige overraskelser på toget.
 
-Vi har egen vogn til festlighetene som starter med Champagnefrokost. Der vil det også være egen servitør som forløpende vil passe på at det er nok drikke i glasset og at stemningen er på topp. I tillegg har det kommet meg for øre at det vil dukke opp flere overraskelser i kjent Palmesus-stil i løpet av turen, sier salgs- og markedsansvarlig på Sørlandsbanen, Dag Brekkan.
 
-Dette er et veldig moro samarbeid, og nå gleder vi oss masse til å kjøre toget. Vi gjør samtidig oppmerksom på at det er begrensede plasser til denne vogna, så det kan være er lurt å bestille billett allerede nå om det er ønskelig å bli med i Palmesusvognen, forsetter Brekkan
 
Se denne siden for mer informasjon om toget og bestilling av togbillett til Palmesus-vognen.

Miljøvennlig og behagelig reise

-Ellers vil resten av det miljøvennlige toget være klar for å frakte reisende frem. Det gjelder selvfølgelig for alle de andre togavgangene også. Palmesus er utsolgt, så vi vet at det blir mange reisende. Og vi vil gjøre det vi kan for å få de fram til festlighetene på en så miljøvennlig og behagelig måte som mulig, sier Brekkan.
 
NSB selger billettene til toget som vanlig, der Minipris kan være tilgjengelig. Billetter bestilles enkelt på nsb.no eller i NSB app. Ønsker du å kunne forandre billetten kjøper du ordinær billett.
 
Se gjerne Palmesus sine nettsider her for informasjon om strandfesten i Kristiansand helgen 1.-2. juli.
 
Velkommen om bord på det miljøvennlige toget til Skandinavias største beach party!

Publisert: