Publisert:

Suksess med nytt helgetilbud

NSB sitt nye familietilbud har ført til at langt flere reisende tar lokaltogene på Jærbanen i helgene etter at det ble lansert 1. august. Siden helgetilbudet er blitt så populært vil NSB beholde tilbudet ut hele året.

familie på Jærbanen

-Det er gledelig å se at det nye familietilbudet har fått god respons hos kundene våre, i tillegg til at man kommer seg ut på tur i helgene, sier markedsansvarlig på Sørlands- og Jærbanen Dag Brekkan. -Selv om vi ikke har konkrete antall er tilbakemeldingene at togene har flere reisende i vognene enn tidligere. Normalt er det veldig god setekapasitet på lokaltogene i helgene, og nå ser vi setene begynner å fylles godt opp.

Fortsetter ut året

Tilbakemeldingene fra kundene er positive, så NSB beholder tilbudet ut 2016.

-Vi har allerede fått masse ros fra kunder på tiltaket, og det gleder oss. NSB tester stadig nye løsninger for å få toget mer attraktivt. Vi har med denne kampanjen ønsket å gi noe tilbake til kundene, spesielt etter langvarig arbeider i sommer. Og siden det nye familietilbudet har blitt så godt mottatt har vi valgt å beholde tilbudet ut hele året, sier Brekkan og fortsetter:

-Det betyr at kundene våre også kan benytte seg av familietilbudet på juletogene til Egersund til en rimelig penge. Dette synes vi er ekstra stas, og håper det også faller i smak for familiene. 

Ordinært familietilbud fra 2017

-Fra januar 2017 vil det utvidede kampanjetilbudet opphøre og det ordinære familietilbudet vil være gjeldende igjen. Derfor håper vi så mange som mulig får gleden av familietilbudet vi har ute nå frem til nyttår, sier Brekkan.

Det nye familietilbudet som er tilgjengelig ut året er at 1 fullt betalende voksen kan ta med seg inntil 1 voksen og 3 barn under 16 år gratis for reise på Jærbanen lørdager, søndager og helligdager. Det må være med minst 1 barn på reisen. Tilbudet gjelder lokaltog på Jærbanen. Det gjelder også når NSB kjører buss for lokaltog på strekningen.

Det ordinære familietilbudet er at 1 voksen kan ta med seg 1 barn under 16 år gratis og det er ingen begrensinger på hvor mange barn under 4 år man kan ta med seg. 

Publisert: