Publisert:

Spesialtilbud til Hunderfossen

Den eventyrlige Hunderfossen Familiepark er nå åpen, og du som tar toget får 20 % rabatt på inngangsbilletten. Ordinær pris på inngangsbilletten er 410 kroner for alle over 120 cm, og du med togbillett betaler kun 328 kroner.

Bilde Hunderfossen

Togbillett + Hunderfossen = 20 % rabatt

Toget er en enkel og behagelig måte for hele familien å komme seg til Hunderfossen Familiepark.  Hunderfossen har en egen stasjon på Dovrebanen – som betyr at du går av toget og vips så er du i parken. Vis fram togbilletten i billettluken og få 20% rabatt på inngangsbillett i parken, og 10 % rabatt på overnatting på Hunderfossen hotell. Parken har over 50 spennende attraksjoner for store og små.

Hurra for Hunderfossen!

I parken finner du Ivo Caprinos Eventyrverden med Hunderfossentrollet og Eventyrslottet, Familierafting, bilbaner, Energisenteret, bondegård med supertøff John Deere traktorbane, badeanlegg med sklier og hinderløype, Trollfallet, 4-D kino, Gokart, Eventyrskipet og mye mye mer. Du kan også prøve deg i Høydeparken, med spennende utfordringer fra 2-12 meters høyde, og oppleve den spektakulære Il Tempo Extra Gigante med plass til 14 passasjerer – en herlig tur høyt over tretoppene, med skarpe svinger og skikkelig magekil.

Overnattingsrabatt

Alle med togbillett får også 10 prosent rabatt på overnatting hele året på Hunderfossen Hotell som ligger rett ved. Rabatten gjelder ut fra gjeldende prisliste, og kan ikke kombineres med andre hotellrabatter.

Overnattingsrabatten fås kun ved bestilling direkte til 61 27 40 00.

Les gjerne mer om alt det spennende som skjer på Hunderfossen Familiepark på  www.hunderfossen.no .