Publisert:

Reiseråd under Gladmaten

Det er forventet flere reisende til og fra Gladmatfestivalen, som går av stabelen førstkommende onsdag. NSB anbefaler derfor at du beregner god tid om du skal benytte deg av lokaltogavgangene, som kjøres med buss mellom Stavanger og Egersund.

Tidligere år har NSB satt opp både ekstra togvogner og avganger for å få livsnyterne fram til matopplevelsene. I år kjører NSB buss.

-Som kjent utfører Jernbaneverket nødvendige oppgraderinger mellom Stavanger og Egersund, det gjør de også under festivalen. Vi vet at Gladmatfestivalen er en av Norges største matfestivaler og trekker flere tusen tilreisende.  NSB kjører derfor ekstrabusser for å få reisende frem, sier salgs- og markedsansvarlig i NSB, Dag Brekkan, som forventer flest reisende fredag og lørdag.

Beregn god tid

-Etter tidligere erfaringer vet vi at det fort kan bli mange folk på stasjonen under større arrangementer, som fører til ekstra vente- og reisetid. Dette til tross for at vi har satt opp flere ekstrabusser. Derfor ønsker vi å forberede reisende allerede nå, slik at de får god tid til å se på andre muligheter, sier Brekkan og fortsetter:

-Vi vil gjøre det vi kan for å få reisende frem, og anbefaler de å beregne lenger reisetid enn normalt. Det kan også være lurt å kjøpe togbillett på forhånd, for å unngå kø ved automatene. Skulle det være noe vil vi ha kundeveiledere på Stavanger stasjon, som vil hjelpe kundene våre slik at de får en så praktisk og behagelig reise som mulig.

Oppdatert ruteinformasjon er å finne på nsb.no og NSB app.