Publisert:

Reise med juletoget

Fredag 9. desember 2016 klokken 14:02 har du mulighet til å bli med på juletoget fra Oslo til julemarkedet i Trondheim. I godt samarbeid med Visit Trondheim og Midtbyen Management ser vi frem til en stemningsfull reise over Dovrefjell.

Julemarkedet i Trondheim

Juletoget går fra Oslo S fredag klokken 14:02 og er fremme på Trondheim S klokken 20:45.

-Det er forventet flere reisende til julemarkedet i Trondheim som går av stabelen fra 9. til 18. desember. Derfor er det artig å kunne tilby denne type transport sammen med arrangørene, sier markedsansvarlig på NSB Dovrebanen Terje Fossum og fortsetter:

-På Juletoget vil det bli juleshow, sang, musikk og mye julestemning. Reisen mot Julemarkedet i Trondheim vil derfor bli en stemningsreise over Dovrefjell. Og når Juletoget ruller inn på Trondheim S, vil vertskapsbyen sørge for mer julestemning.

Julemarkedet i Trondheim

Det er planlagt mange opplevelser for gjestene, både konserter, samtaler og teater. På julemarkedet er det en atmosfære som gjør at du senker skuldrene. Kanskje setter du deg bare ned foran bålet i Kafélavvoen og gjør rett og slett ingen ting?

Utstillere

Julemarkedet i Trondheim har over 100 utstillere, halvt om halvt med kortreist mat og håndverksprodukter av høy kvalitet. Markedet er utviklet sakte, men sikkert, fra 5 utstillere i 2003 til ca 110 utstillere i 2015.

juletoget på Dovrebanen

Togbillett

For å sikre deg plass på juletoget sender du epost til dovrebanen@nsb.no. Du vil da få tildelt sete i vogn 4, som er satt av for å få reisende i julestemning. Ved bestilling av tur-retur billett på dette toget, får du returen gratis.

For andre togavganger og reiseinformasjon se denne siden.