Publisert:

Pridefestivalen starter på toget

NSB tar deg til Oslo Pride fredag den 24. juni, og legger til rette for en ekstra opplevelse på morgentoget fra Kristiansand, Bergen og Trondheim. På Pridetoget blir det champagnefrokost og festivalprogram i egne vogner.

Great Garlic Girls på Trondheim S med personalet FOTO: Studio Stimo.  Sammen med dette stjernelaget skal NSB, Oslo Pride og Trondheim Pride kjøre årets tog-begivenhet: Pridetog. Pride-Konduktørene Rikke Tidemann og Gjøran Thalberg gleder seg, og kan knapt vente! Her sammen med Great Garlic Girls Terje Schrøder og Ronny Wilhelm. Wanja Løwø, Siri Bones og Ingrid Borseth hyllest til The Andrew Sisters.

Programmet om bord på Pridetogene varierer etter strekning, men på toget fra Trondheim sier markedsansvarlig for Dovrebanen i NSB, Terje Fossum at det blir et festivaltog uten sidestykke.

-Great Garlic Girls ønsker velkommen om bord, og etter avgang blir det champagnefrokost. Toget er fullastet med festivalprogram, styling og masse underholdning. På dette toget vil også Trondheim Pride være med som vertskap om bord, og vi har med oss Terje Schrøder til å være konferansier, sier Fossum.

Ved å ta toget til Oslo fra Trondheim, Bergen og Kristiansand kommer festivaldeltakerne seg trygt og miljøvennlig fram til Oslo Pride.

-Det blir antimakker med regnbuefarger om bord. I tillegg venter det en løper i alle regnbuens farger når togene ruller inn til Oslo S, sier Fossum.

Great Garlic Girls på Trondheim S Foto: NSB v/ Terje Fossum.   Great Garlic Girls klar til avgang

Årets tema er solidaritet

Solidaritet er viktigere enn noen gang i dagens verden.

-Toleranse og åpenhet trenger bedre plass i en verden av intoleranse og terror. NSB vil gjerne bidra til mangfold, og dette er en fin måte for NSB å vise at det skjer mye spennende på toget. NSB er en framtidsrettet bedrift som speiler samfunnet, sier Fossum.

I tillegg har samarbeidet skapt godt engasjement internt.

-Dette er også en fin mulighet for personalet i NSB å blomstre. Flere av Pride-konduktørene har vært med hele vegen i planlegging og gjennomføring. Dette skaper engasjement og eierskap, sier Fossum.

Great Garlic Girls med NSB til Dubai

14. april hadde NSB en fantastisk oppkjøring og felles planlegging av Pridetoget med Great Garlic Girls, som skulle til Dubai.

- Det var utrolig festlig å få besøk av Great Garlic Girls. Vi laget en morsom filmsnutt på tre minutter etter at de landet på Værnes som flyvertinner. De skal også være med på Pridetoget fredag 24. juni, sier Fossum.

-I filmen ble de blir tatt i mot av de stolte konduktørene på Pridetoget. De fikk seg en helt fantastisk togtur med Trønderbanen før ferden gikk videre med Dovrebanen til Dubai og Oslo Pride, sier Fossum.

Prøv denne lenken om filmen ikke vil spilles av direkte over.

Slik kommer du deg med på Pridetoget

Vil du være med i reserverte Pridevogne betaler du vanlig fullprisbillett på strekningen. Da er champagnefrokost og program om bord i toget inkludert. Pris og Program om bord vil variere av strekning. Billettene i Pridevognene ligger ute til salg fram til 15. juni.

De reserverte vognene er satt opp på ordinære morgenavganger fra de tre byene. I andre vogner og på andre tog gjelder selvsagt alle rabatter og minipris, som normalt.

Bestilling av billetter fram til 15. juni:
Trondheim – Oslo dovrebanen@nsb.no
Bergen – Oslo  bergensbanen@nsb.no
Kristiansand – Oslo via LLH Sør

For mer informasjon om Oslo Pride se:
http://www.oslopride.no/om-oslo-pride/
https://www.facebook.com/events/878152945572405/ 

Publisert: