Publisert:

NSB med ekstra lange tog i julen

Vi i NSB gleder oss til å ta deg og dine hjem til jul. Også i år tilbyr NSB tusenvis av ekstraplasser på juletogene.

- I år har NSB 23400 ekstra plasser jul/nyttår 2016/2017. Vi tar deg til de største byene og til stopp underveis. Vi tar deg dit minnene er, sier konserndirektør, Tom Ingulstad, i NSB

Ekstraplassene fordeler seg slik:

NSB Regiontog på Bergensbanen (Oslo – Bergen)

Totalt er det 9200 ekstra plasser på togene på Bergensbanen i jule- og nyttårshelgen. I NSB Regiontog på Bergensbanen er det satt opp over 6400 ekstraplasser i de ordinære togene i jule- og nyttårshelgen 2016. I tillegg kjøres det totalt 8 ekstratog med ytterligere 2800 plasser.

NSB Regiontog på Sørlandsbanen (Oslo – Kristiansand/Stavanger)

Togene på Sørlandsbanen har god kapasitet til å ta deg dit du skal. Derfor er det ikke satt opp ekstraplasser, men det er bare å bestille dine togbilletter til julen 2016.

NSB Regiontog på Dovrebanen (Oslo – Trondheim)

De ordinære togene får ekstraseter i forbindelse med togene i jule- og nyttårshelgen på NSB Regiontog på Dovrebanen. Totalt 8100 plasser ekstra blir satt opp i år mellom Oslo og Trondheim i jule- og nyttårshelgen.

NSB Regiontog på Nordlandsbanen (Trondheim - Bodø)

Totalt er det satt opp over 2800 ekstraseter på togene på Nordlandsbanen.
I år har NSB satt opp 1765 ekstraseter i de ordinære togene mellom Trondheim og Bodø, i forbindelse med togene i jule- og nyttårshelgen. I NSB Regiontog mellom Trondheim og Mo i Rana er det 1065 ekstraseter i togene.

NSB Regiontog på Rørosbanen

I julen 2016 setter NSB opp over 3200 ekstraseter på NSB Regiontog mellom Hamar og Røros. I all hovedsak kjøres togene med togmateriell som har flere sitteplasser enn de togene som vanligvis trafikkerer Rørosbanen.