Publisert:

Nisse på juletog

Tradisjonen tro er juletogene til NSB nok en gang klare for avgang til julebyen Egersund fra førstkommende lørdag, og i år kommer også nissen.

Julebyen Egersund

NSB setter opp 2500 ekstraseter for å sørge for en trygg og miljøvennlig togreise til og fra julearrangementet i Egersund som åpner 7. desember.

-Det gleder oss at vi får stille med ekstratog som sørger for at besøkende får en behagelig reise og kommer i julestemning på vei til julebyen i år også, sier markeds- og kommunikasjonssjef Dag Brekkan i NSB Sør, og fortsetter:

-Dette gjør vi også fordi vi vet at flere ønsker å benytte seg av det miljøvennlige toget. Og vi ønsker alltid å gjøre det vi kan for å bidra.

Ekstra stas for barna

-I år tar vi også med Nissen på ekstratogene for å gjøre ekstra stas på alle barna som reiser. Her er det bare å advare om at det vil bli mange julegriser og annet godt, frister Brekkan, som samtidig anbefaler julebyreisende å kjøpe tur-retur billett på forhånd for å minimere kø i automatene. Dette fordi det er mange reisende disse dagene.

Avganger på ekstratogene

  •  Lørdag 9/12 har Juletogene har avgang fra Stavanger klokken 10.24 med retur fra Egersund klokken 16.50  
  •  Søndag 10/12 Juletogene har avgang fra Stavanger klokken 11.24 med retur fra Egersund klokken 16.50  
  •  Lørdag 16/12 har Juletogene har avgang fra Stavanger klokken 10.24 med retur fra Egersund klokken 16.50  
  •  Søndag 17/12 Juletogene har avgang fra Stavanger klokken 11.24 med retur fra Egersund klokken 16.50

Togene stopper på alle stasjoner underveis, og det går gratisbusser fra Egersund stasjon ned til Julebyen.

Søk gjerne opp alle avganger på nsb.no hvor du også vil få relevant reiseinformasjon, og les mer om Julebyen på deres nettsider her.

Velkommen til en glitrende og stemningsfull tur!