Publisert:

Komforttilbud på nattog

Nå kan du kjøpe komforttilbud på nattogene på Sørlandsbanen. Tilbudet er en pilot for å se om det blir populært nok til å sette inn som fast tilbud, der første reisedag er 22. juni.

Sovevognene på Sørlandsbanen selges fort ut, og NSB ser på flere muligheter.

-Kundene våre setter pris på tilbudet vi leverer, og det gir oss god motivasjon for å strebe etter å bli enda bedre, sier markedsansvarlig på Sørlandsbanen, Dag Brekkan.

-Komfortilbudet på nattogene ser vi i sammenheng med storsatsingen vi implementerte fra 14. desember 2014, med tilnærmede to-timesavganger mellom Stavanger, Kristiansand og Oslo. Tilbudet er helt nytt og vi håper det vil godt mottatt, fortsetter Brekkan.

To seter og voucher

Målet for produktet er å øke kundetilfredsheten gjennom flere valgmuligheter, og mulighet for økt komfort på sitteproduktet.

-Billettering starter i denne vogna, slik at reisende rask kan legge seg til rette. Garantert to seter for bare 195kr, som inkluderer gratis kaffe, te, kakao og voucher på 80kr i kafeen på reisen. Det blir selvfølgelig også nattpakker og natta-sjokolade, sier Brekkan.

 Komfort Natt inneholder:
• Garantert ledig sete ved siden av seg (to seter selges som ett)
• Fri kaffe, te, kakao
• Voucher på kr 80 som kan innløses i kafeen.
• Natta-sjokolader
• Nattpakker med pledd, pute etc.

 -Vi tror at dette nye produktet kan passe spesielt godt til reisende som kun reiser deler av strekningen. Nå er vi veldig spent på mottakelsen, sier Brekkan.

Publisert: