Publisert:

Juletogene er tilbake

Tradisjonen tro er juletogene til NSB nok en gang klare for avgang til julebyen Egersund fra førstkommende lørdag. NSB setter opp 2500 ekstraseter for å sørge for en trygg og miljøvennlig togreise til og fra julearrangementet.

Julebyen Egersund

Det flotte julemarkedet i julebyen Egersund er åpnet. NSB stiller nok et år med ekstraavganger for å sørge for at alle besøkende skal komme seg behagelig frem og i riktig god julestemning.

- Vi vet at flere ønsker å benytte seg av det miljøvennlige toget og ønsker derfor å gjøre det vi kan for å bidra. Derfor synes vi det er ekstra stas å minne om familiekampanjen, som varer ut året. I år kan altså familiene reise billigere til julebyen i år samtidig som vi kjører flere tog, sier markedsansvarlig Dag Brekkan i NSB Region Sør.

-Familiekampanjen gjør at 1 fullt betalende voksen kan ta med seg inntil 1 voksen og 3 barn under 16 år gratis for reise på lokaltogene på Jærbanen lørdager, søndager og helligdager. Det må være minst 1 barn på reisen. Vi synes det er gøy at familiene nå kommer seg til og fra julebyen for en rimeligere penge. Kanskje det til og med drar så mange barn at Nissen og Nissemor kommer på ekstratogene til Julebyen, sier Brekkan, som anbefaler julebyreisende å kjøpe tur-retur billett på forhånd for å minimere kø i automatene.

Avgang ekstra juletogene

Juletogene har avgang fra Stavanger klokken 11.00 med retur fra Egersund kløkken 16.50 på følgende dager:

• Lørdag 3/12
• Søndag 4/12
• Lørdag 10/12
• Søndag 11/12

Togene stopper på alle stasjoner underveis, og det går gratisbusser fra Egersund stasjon ned til Julebyen.

Søk gjerne opp alle avganger på nsb.no her hvor du også vil få relevant reiseinformasjon, og les mer om Julebyen på deres nettsider her.

Velkommen til en glitrende og stemningsfull tur!