Publisert:

Flere ekstratog til Tore Tang

For å sikre at alle kommer seg til og fra Viking stadion hvor Mods har konsert 16. og 17. juni, kjører NSB med 11000 ekstra seter i togene både før og etter konsertene.

Type 72

Det er  ventet 25000  festivaldeltakere til konserten på lørdag, som er utsolgt. NSB ønsker å bidra til gode transportløsninger

Fredag 16. juni  

-Fredag er en vanlig hverdag, hvor vi har god kapasitet med mange togavganger til Jåttåvågen ved Viking stadion. I tillegg ser vi at publikum ofte sprer seg over flere tog til konserter. Enkelte må allikevel regne med å måtte stå på de korte avstandene, men slik vil det alltid være med større arrangement, sier markeds- og kommunikasjonssjef Dag Brekkan i NSB Sør.  

-Etter konserten vil alle gjerne «hjem» på samme tid. Derfor kjører NSB ekstra tog, i tillegg til de ordinære avgangene. Selv om det nå kjøres mange tog, må det forventes at man må vente til neste avgang, som kun er få minutter unna, sier han.  

Lørdag 17. juni  

-Siden det er ventet flest reisende på lørdagen, så er det også lørdag vi kjører flest ekstra tog. Da kjører vi med doble togsett på  de ordinære togavgangene, i tillegg til ekstra avganger fra både Stavanger og Sandnes. Så da er det egentlig bare å møte opp, for det går alltid et tog, smiler Brekkan.  

Etter konserten kjører NSB ordinære avganger og ekstratog til Stavanger og Egersund.  

-Vi i NSB liker å bidra på denne måten, for vi vet at reisende i regionen setter pris på togtilbudet vårt. Toget kan frakte flest mennesker sammenlignet med andre transportmidler, og er det mest miljøvennlige alternativet.  Tog er også behagelig og flere benytter seg av det. Når vi vet at flere skal ut å reise, ønsker vi å bidra  for å gjøre det så enkelt og behagelig som mulig, forklarer Brekkan som også roser Mods arrangørene for godt samarbeid.  

Unngå kø  

- For de som skal benytte seg av toget, anbefaler vi  å kjøpe togbilletter god tid i forkant. Det gjelder både tur og retur. På denne måten slipper man køer ved automatene og unødvendig venting. I tillegg oppfordrer vi alle til å vise hensyn. På den måten får alle en best mulig tur, avslutter Brekkan.  

Togbilletter kan kjøpes via NSB appen, nsb.no eller NSB automater.

Publisert: