Publisert:

Ekstratog etter VG-lista i Trondheim

Vær ute i god tid om du skal ta siste lokaltogavgang fra Trondheim S til Steinkjer på onsdag klokken 21:10. Toget er ventet å bli fullt selv om NSB kjører ekstra avgang og med flere vogner, da mange reiser med lokaltogene til og fra VG-lista på Torget i Trondheim.

NSB kjører med flere togvogner enn ordinært på lokaltogene og setter opp en ekstra togavgang fra Trondheim S kl. 20:40 til Steinkjer.

-Av erfaring vet vi at siste lokaltogavgang fra Trondheim S kl. 21:10 til Steinkjer fort blir fullt. Derfor setter vi opp et ekstra tog med flere vogner med avgang fra Trondheim S kl. 20:40. Selv om vi kjører med ekstra vogner og en ekstra avgang klokken 20:40 fra Trondheim S før siste ordinære avgang klokken 21:10, ber vi de som skal reise med lokaltogene nordover fra Trondheim etter at VG lista er ferdig om å være ute i god tid, sier kommunikasjonsrådgiver i NSB, Liv Eggebø.

Ekstra til Trondheim

NSB kjører også med ekstra vogner på lokaltog fra Steinkjer til Trondheim før arrangementstart for at alle skal få plass.

- NSB er glade for å kunne tilby flere ekstra togseter til konsertglade som ønsker å benytte seg av toget til VG-lista i Trondheim. Vi er forberedt på at mange skal reise med de samme lokaltogene til VG-lista i Trondheim, og har derfor satt inn alt tilgjengelig av ekstra togvogner i de mest populære lokaltogavgangene fra Steinkjer til Trondheim før konserten, sier Eggebø, og fortsetter:

-Vi skal gjøre det vi kan for å få reisende frem, og anbefaler reisende å være ute i god tid, for å unngå slippe unødvendig stress. Det kan også være lurt å kjøpe togbillett på forhånd. Skulle det være noe vil vi også ha kundeveiledere på Trondheim sentralstasjon, som vil hjelpe kundene våre slik at de får en så praktisk og behagelig reise som mulig.

Se VG-lista her for mer informasjon om arrangementet.

Tips til foreldre og andre reisende
• Beregn god tid til reisen, i og med at det er mange som forventes å reise med toget samtidig.
• Foreldre må være forberedt på å gi barna beskjed om at de kanskje må ta et annet tog enn avtalt, og at de da blir hentet om annen transport ikke er mulig.
• Husk at du som foreldre/foresatt er ansvarlig for ditt barn. Det er du som bestemmer om barnet er modent nok til å reise alene på toget.
• Se NSBs anbefaling for en trygg opplevelse for barn som reiser alene på våre nettsider her