Publisert:

Billig, rocka og miljøvennlig transport

Det blir ingen stillesone når NSB kjører festivaltoget «Tons of Rock Tog» i samarbeid med Tons of Rock torsdag 22. juni 2017. I tillegg til god underholdning får deltakerne med seg en god pris og miljøvennligtransport på kjøpet.

Tons of Tog bilde med logo

Det var naturlig for NSB å stille med Dovrebanen sitt tog siden Tons of Rock, som arrangeres 22. til 24. juni på Fredriksten Festning i Halden, har stort publikum fra Trondheim.

- Vi synes det er tøft med et Tons of Rock-tog og ser frem til å gi festivaldeltarne mulighet til å starte festivalen på toget. Med festivaltog vil togturen gå fort med alle opplevelsene på store deler av reisen. Det er også en fantastisk mulighet til å bli kjent med andre som skal til Tons of Rock. NSB ser frem til å stille med skikkelig rocka konduktører, og gleder oss til å se hva annet vi får til for de reisende sammen med arrangøren, sier markedsansvarlig i NSB, Terje Fossum.  

Tons of Rock Toget med rocke konduktørerFestivalsjef Festivalsjef Svein Bjørge flankert av Tons of Rock konduktørene Rikke Tidemann Støre og Charlie Bjørgen

Tons of Rock Toget er det rutegåendetoget fra Trondheim torsdag morgen den 22. juni klokken 08:18 og ankommer Oslo S klokken 15:04, der det er satt av togvogner til festivaldeltakerne. I Oslo blir det togbytte til R20 togene til Halden.

-For halv pris av ordinær togbillettpris vil publikum få mulighet til å starte festivalen i Trondheim allerede torsdag morgen den 22. juni og reise sammen med likesinnede. Det blir underholdning på turen ned mot festivalen, egen rock -DJ og servering av egnet drikke, sier Fossum. 

Hjemturen fra Halden velger man fritt etter når man ønsker å være tilbake. Togbillettene er i salg fra og med 90 dager før avreise, og bestilles via epost til dovrebanen@nsb.no.

24 000 gjester fra hele 31 nasjoner

- Vi er veldig fornøyd med å få til et samarbeid med NSB med et Tons of Rock Tog fra Trondheim. Vi ser at festivalen har et stort publikum i Trondheim og langs Dovrebanen generelt, så med dette samarbeidet gir vi publikum en unik mulighet til å starte festivalen allerede i det de går på toget. I tillegg er dette en miljøvennlig måte å reise til og fra festivalen, hvilket også er viktig for Tons of Rock. Dette blir moro, sier en begeistret festivalsjef Svein Bjørge.

Med Tons of Rock har rock- og metallpublikummet fått sin årlige samlingsplass. På sine tre år har festivalen etablert seg som en av landets aller største og unike festivaler. I fjor gjestet 24.000 publikummere fra hele 31 nasjoner Halden for å delta på en av Europas mest hardtslående og enestående festivaler.

Les gjerne mer om Tons of Rock på festivalen sine nettsider her

Publisert: