Reisen til og fra toget

Vi vet at reisen din verken begynner eller slutter på togstasjonen. Derfor samarbeider vi med buss-, ferge- og reiseselskaper over hele landet for å ta deg helt fram. Selv der det ikke går togskinner.

Helt fram

Tenk deg at du skal hjem til Molde. Toget går ikke lenger enn til Åndalsnes, men på stasjonen står togbussen og venter for å ta deg helt fram. Slike samarbeid finner du over hele landet. På stasjonsoversikten ser du om din stasjon har tilsvarende tilbud.

Samarbeid med reiselivet

Enten du skal på festival eller ta med familien i fornøyelsespark, vil vi at det skal være enkelt for deg å velge toget. Derfor samarbeider vi med turistdestinasjoner, reiselivsaktører og kommuner slik at du kan la bilen stå, og heller starte ferien i det du går på toget.

Til og fra flyplassen

I Oslo og Trondheim kan du ta toget til flyplassen. I Trondheim går toget minst én gang i timen, mens Oslo-Gardermoen har vi opptil fire avganger hver time, og tar kun 23 minutter. Se avganger og kjøp billett.

På Torp Lufthavn Sandefjord kan du ta tog fra blant annet Oslo til Torp stasjon, og direkte videre til flyplassen med vår tilbringerbuss. Her kan du lese mer om tog til alle flyplassene.

Kjøp hele reisen i NSB-appen

For mange er togreisen bare en av flere etapper. Pendlere er ofte avhengig av å begynne eller avslutte reisen med buss.

Å kjøpe — og holde styr på —  billetter for ulike etapper kan være både slitsomt og dyrt. Derfor samarbeider vi med 12 lokale transportselskaper om billetter og priser, slik at du skal kunne kjøpe én billett som gjelder fra start til mål.

Det betyr at du i mange tilfeller kan kjøpe hele reisen i NSB-appen. Når du har kjøpt togstrekningen kan du forlenge reisen slik at billetten er gyldig for lokal kollektivtransport. Det blir mye billigere enn om du skulle kjøpt billettene hver for seg.

I Oslo og Akershus samarbeider vi med Ruter, slik at du kan bruke togbilletter til å reise med buss, trikk, båt og t-bane. I Hordaland og Rogaland har passasjerer med månedskort lignende tilbud hos Skyss og Kolumbus.

Slik fungerer det:

La oss si du bor i Moss og jobber i Oslo. Bruker du NSB-appen, får du månedskort på Østfold Kollektivtrafikk og månedskort hos Ruter i Oslo Sone 1 - begge til rabattert pris. De aktuelle tilslutningsbillettene vil dukke opp som tilvalg i NSB-appen før du går til betaling.

Slik binder vi Norge sammen og gjør reisen enklere, triveligere og billigere for deg — enten du skal til og fra jobb, eller på langtur.