Publisert:

Trønderbanen til Blues in Hell

I år er det ventet tusenvis av reisende til Bluesfestivalen, som har 25 årsjubileum og går av stabelen på Hell 1.-4. september. NSB gjør lokaltogene klare for å frakte festivaldeltakerne til festivalen som i år foregår på Scandic Hell Hotell og med avslutningskonsert på Stjørdal.

NSB Trønderbanen

-Tog er gjennomgangstema i utallige blueslåter, både direkte og i overført betydning.  Blues og tog hører sammen og et samarbeid mellom NSB og Blues in Hell er derfor naturlig, og vi oppfordrer festivaldeltakerne til å sette igjen bilen og ta toget til unike konsertopplevelser, sier salgs- og markedsansvarlig i NSB, Hilde Lyng.

Det er program for store og små i Stjørdal sentrum, avslutningskonsert i Kimen konserthus på Stjørdal og på Scandic Hell er det hele 40 artister klare for å skape stemning.

-I og med at dette betyr reising for flere er vi glade for at NSB er med på laget og de fleste vil finne lokaltog som passer for reise til og fra festivalen alle dagene. Vi vil gjøre det vi kan for å få reisende enkelt og behagelig frem til festlighetene, og hjem igjen. Trønderbanen har flere avganger både sørover fra Steinkjer og nordover fra Melhus, Heimdal og Trondheim S hver dag under festivalen. Alle lokaltog stopper på Værnes stasjon, bare en kort spasertur fra Scandic Hell Hotell.

blues in Helll

Bluestog til Hell

-I tillegg har vi fått en NSB scene, der mange dyktige artister skal opptre med Blues, Soul og Rock’n Roll fra 50, 60 og 70 tallet. Dette er utrolig artig og vi gleder oss stort til konsertene, sier Lyng og fortsetter:

-Ekstra gøy er at vi i samarbeid med Blues in Hell kjører bluestog fra både Bodø og Oslo torsdag 1. september, der det vil bli minikonserter og annen blå stemning på hele turen. Vi starter rett og slett festivalen om bord på toget så de reisende kommer i rette blues settingen frem til festivalstart. Så nå gleder vi oss stort til å gi togreisende en underholdende reise.

Togavganger og billetter

Ønsker du å være med på bluestoget bestiller du vanlig togbillett til toget som går fra Bodø klokken 12.27 og er på Hell klokken 21.56 eller på avgangen fra Oslo klokken 14.02 som er i Trondheim klokken 20.45. Ønsker du plass i bluesvogna på toget fra Oslo bestiller du billetten via epost til dovrebanen@nsb.no.

Du finner togavgangene til lokaltogene på Trønderbanen som passer deg best ved søk i NSB app eller på www.nsb.no

Opplevelsene starter på toget. Ta bluestog til Hell!

Kontaktinformasjon for presse:
Hilde Lyng (talsperson Trønderbanen) epost hilde.lyng@nsb.no mobil 916 72 135
Bjørn-Tore Hansen (talsperson Nordlandsbanen) epost bjorn.tore.hansen@nsb.no mobil 913 71 337
Terje Fossum (talsperson Dovrebanen) epost Terje.Fossum@nsb.no mobil 916 72 127
Kjell Inge Brovoll (festival manager) epost hellboss@bluesinhell.no mobil 952 24 677

Publisert: