Publisert:

Endringer i togtrafikken på Dovre - Nordlands-, Trønder- og Meråkerbanen

Helgen 10.-12.september utfører Jernbaneverket nødvendige oppgraderinger på jernbanen. Dette berører togtrafikken på Dovrebanen, Nordlandsbanen, Trønderbanen og Meråkerbanen. NSB tilbyr sine kunder alternativ reise og setter opp busser for innstilte tog.

- Har du en NSB-billett med tog denne helgen, møter du opp på stasjonen som normalt etter oppsatt rutetid. Siden vi ikke får kjøre tog mens arbeidet på linjene pågår, tilbyr vi en alternativ reise med buss denne
helgen. Reisetiden kan bli litt lenger, men vi vil gjøre vårt aller beste for å få kundene frem til rett tid, sier salg- og markedsansvarlig for Trønder-, Røros- og Meråkerbanen, Hilde Lyng.

Ved søk på nsb.no eller i nsb app er avgangene som blir berørt merket med informasjon. NSB oppfordrer kunder som er usikre på hvordan dette påvirker deres reise om å sjekke på nettet eller kontakte NSBs kundesenter på telefon 815 00 888.

Mer informasjon om endringene står i denne linken.

Presse kan kontakte salg- og markedsansvarlig for Trønder-, Røros og Meråkerbanen, Hilde Lyng på telefon 916 72 135 for ytterligere informasjon.

Kontakt gjerne pressevakt i Jernbaneverket for informasjon om hvilke arbeider som utføres, tlf 916 56 565.