Ny reiseplanlegger!

Nå ligger det en ny versjon av reiseplanleggeren på forsiden av NSB.no

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre brukeropplevelsen. Den siste store endringen vi nå har lagt ut er en ny reiseplanlegger. Den nye reiseplanleggeren har flere endringer som er gjort som følge av tilbakemeldinger vi har fått fra våre kunder. Eksempler på endringer er:

Automatisk åpning av billett- og tur/returvalg

Når man starter å skrive i "Hvor vil du reise fra" feltet åpnes ett vindu hvor man kan velge billettype, tur/retur, dato og tid m.m. Vi har mottatt mange henvendelser fra kunder som ikke har funnet hvor man kan velge tur/retur og dato/tid og hvordan man finner de ulike billettypene som eksempelvis honnør og student. Dette håper vi skal bli enklere med den nye løsningen.

En knapp for å endre reiserute

Flere har etterlyst muligheten for å snu reiseruten slik at man enkelt kan søke på returreise. Vi har derfor lagt til en knapp mellom "Reise fra" og "Reise til" feltene som løser dette.

Oppsummering av antall og type billetter

Vi har erfart at det i den gamle løsningen var vanskelig å forstå hvor mange billetter man hadde valgt, og hvilken type. Derfor har vi lagt til en oppsummering i bunn av den nye reiseplanleggeren som gir kundene våre denne informasjonen.

I tillegg har vi "ryddet" i designet med mål om å gjøre det enklere for vår kunder å gjøre de valgene de har behov for.

Vi setter stor pris på om du vil gi oss tilbakemelding og rapportere evt feil du oppdager. Tilbakemeldinger kan sendes til tilbakemelding@nsb.no