Oslo - Torp med toget

Skal du ut og fly fra Torp? Du behøver ikke bil for å komme deg til flyplassen. La en tur med NSB sitt tog fra Oslo til Torp bli en behagelig start på turen!

På 1 time og 45 minutter, og med over 20 avganger i døgnet, tar vi deg fra Oslo til Torp Lufthavn Sandefjord med tog og skyttelbuss. Du kan slappe av og slippe å tenke på trafikk og dyr parkering.

Torp togstasjon ble opprettet for å kunne frakte reisende enklest mulig til Torp flyplass fra Oslo. Toget fra Oslo til Torp koster 249 kr for fullpris billett. Vi har rabatter for blant annet student, honnør og militær. Skyttelbuss fra Torp togstasjon til Torp Lufthavn Sandefjord er inkludert i billettprisen.

Vi kjører også tilbake igjen, fra Torp til Oslo, med siste avgang kl. 22:42.

Hvordan komme seg fra Oslo til Torp med NSB?

Fra Oslo S tar du regiontog R11 (retning Larvik eller Skien) til Torp stasjon. Der venter skyttelbussen, og denne tar deg siste den siste biten til flyplassen.  Unntaket er tog fra Oslo S kl. 23:39, med ankomst Torp kl. 00:15. Hjem igjen tar du regiontog mot Oslo S fra Torp.

Ruteinformasjon for strekningen Oslo - Torp t/r ser du her.

 

Stoppesteder mellom Oslo S og Torp

Oslo S
Nationaltheatret
Skøyen
Lysaker
Sandvika
Asker
Drammen
Sande
Holmestrand
Skoppum
Tønsberg
Stokke
Torp  

Tilbud på toget  

Togene på Vestfoldbanen har fasiliteter som stillekupé og komfortkupé om du trenger litt ekstra arbeidsro eller hvile. Det er også wifi på toget.