Tog fra Bergen til Voss

Toget fra Bergen til Voss byr ikke bare på vill og vakker natur. På Voss stopper toget midt i et av verdens beste sentrum for ekstremsport, naturopplevelser og vintersport.

Togturen starter i Bergen, som kanskje er turistbyen foran noen i Norge. I Bergen kan du besøke Bryggen, ta Fløibanen og nyte utsikten fra Fløien, eller ta fjellturen over de syv søstre. Bergen er en vakker opplevelse uansett årstid. Les mer om hva Bergen byr på: Visit Bergen.

På vei fra Bergen mot Voss, passerer du først Arna og Dale. Dale er blant annet kjent for sitt eget klesmerke, Dale of Norway, i tillegg til sin vakre natur. Etter Dale klatrer toget opp mot Voss, gjennom vakker og vill natur, som fascinerer både turister og de mer vante reisende.

Toget ankommer Voss stasjon etter litt over en time. Det går busser som korresponderer med skianlegget Voss Resort på vinteren. Bussene korresponderer også med toget på vei hjem igjen mot Bergen. Se mer om skibussen på Voss og rutetidene her.   

Besøk Voss, året rundt

Voss er kjent som et mekka for både ekstremsport, skisport og naturopplevelser året rundt. Naturen på Voss er både vakker og vill, og har inspirert klesmerkene Kari Traa og Vossatassar, som begge kommer fra Voss. Du har kanskje også hørt om Voss vannet ? En av Norges største eksportartikler til blant annet USA. Les mer om Voss på Visit Voss .

Du kommer deg også til Voss fra Oslo, via Bergensbanen .

Toget fra Bergen til Voss har 19 avganger i døgnet.

Se rutetider for tog Bergen - Voss her .