Ta Bergensbanen mellom Bergen og Geilo. Turen tar ca 3 timer, og toget har avganger fire ganger i døgnet. Sjekk pris og bestill billett til høyre!

Stoppesteder mellom Bergen og Geilo

 Toget stopper på følgende stasjoner: 

Bergen stasjon
Arna stasjon
Dale stasjon
Voss stasjon
Myrdal (knutepunkt for Flåmsbana )
Hallingskeid
Finse stasjon
Haugastøl stasjon
Ustaoset stasjon
Geilo stasjon

Om turen  

Toget er den letteste måten å komme seg til Geilo på! Turen med Bergensbanen går over Nord-Europas høyeste fjellplatå. Fra togvinduet kan du nyte utsikten til flott og variert natur.

Det er mange flotte turistmål langs ruten. Fra Myrdal går den populære Flåmsbana ned et 20 km. langt sidespor til Flåm. Ved Finse passerer du banens høyeste punkt, 1222 meter over havet.   

Ta toget til skibakken 

I vinterhalvåret er toget fullpakket med skiturister og toget tar deg rett til bakken! Hos Fjordtours kan du få rimelige pakketilbud som inkluderer både skitog, heiskort og overnatting     

Les mer om hele turen med Bergensbanen her

Tilbud på toget  

På Bergensbanen har vi disse fasilitetene om bord: 


Alle tog på Bergensbanen har gratis internett, men problemer med en kabelfeil fører til noe uforutsigbarhet. For å kunne bruke gratis internett om bord må du registrere deg. Det er e-postadressen og passordet du registerer her som brukes for å logge inn på det trådløse nettverket. Da kan du starte arbeidsdagen om bord, eller du kan koble av med å surfe.

Priser og billetter 

Sjekk pris og bestill billett øverst til høyre på siden.